Promenad

Dessa bänkar finns vid strandkanten drygt 50 m från där jag bor. Undrar om det blir en skön plats att sitta på i sommar med en bra bok och kaffekorgen?

Undrar var resten av cykeln är?

Var är det…… ??????

HIttar ingenting!!!! Var är det och var är det? River upp lådor, söker, hittar inte, aha där var det men var är det. Har t.ex sökt hårtorken i en veckas tid innan den äntligen hittades…. hemma hos sonen!  Söker just nu efter kabeln till telefonen för att föra över foton till datorn. Var är den??????

Sen problem med var ska sakerna ställas. Tar tag i en kartong, plockar upp, hmm var ska jag ställa detta och detta??? Inte lätt med saker från ett helt hus som nu ska samsas och hitta sin plats i en 3:a. Sen gäller det ju också att försöka komma ihåg var jag ställde det och det.

Ibland funderar jag om inte några miljoner minnesceller dog samtidigt med PE. Så här glömsk brukar jag ju inte vara, men det kanske är åldern.

Så jag tömmer låda efter låda, försöker memorera var jag stoppar sakerna och förundras över att det aldrig verkar bli mindre lådor i det som ska bli sovrummet. Tycker att det bara ökar. Måste snart få det tömt så jag kan ställa in sängen och slippa sova på soffan.

Fortsätter att packa upp…..

 

Bilder…

Det viktigaste på plats… observera Rockys placering.

Idag har jag äran att vara ”barnvakt” åt denna skönhet….

Äntligen…

… har jag hittat kortläsaren så jag kan lägga upp bilder igen.

Långfredagen ägnades åt att försöka få lite ordning på möblerna. Tack vare sonen, hans sambo och hennes föräldrar så dröjde det inte länge förrän det viktigaste kommit på plats. Även om sängen får vänta ett tag…. den ryms för tillfället inte i sovrummet som är belamrat med kartonger m.m.

Flyttröra… hur ska man hitta nåt i detta?

Ju flera kockar….

Långfredagen hade jag storfrämmen. Vi hittade nämligen denna i hallen dit den stackaren hade förirrat sig. Hoppas det är ett gott omen.

Storfrämmen

Utsikten från köksfönstret kan jag då inte klaga på….

Utsikt vid matbordet

Tillökning

Bäddat för uteliv

Idag har några kartonger packats upp och balkongens tråkiga, grå cementgolv har gömts undan under gröna mattor. Fick även tag på en gammal kökssoffa som fick sin plats på balkongen.

Gojan har fått vara ute nästan hela dagen. Hon verkade tycka om att äntligen få lite vårluft. Satt och tjattrade lite med skatorna och de andra småfåglarna eller stoppade huvudet under vingen och sov.

Kvällen avslutades med en cykeltur upp till sonen där jag blev bjuden på ostkaka och film. Darrigt att cykla, tror det var tio år sen sist jag satt på en cykel, men det gick bra. Lite vingligt i början och jag antar att jag kommer att känna av benen i morgon. Har ju inte någon modern cykel med växlar, utan trampar fram på mammas gamla cykel som är minst 50 år.

Första natten….

Så har man tillbringat första natten i lägenheten…. på soffan. Sovrummet är fyllt av kartonger så nån säng ryms inte där än, men soffan duger. Har ju sovit på den de senaste månaderna så jag klarar nog några nätter till.

I övrigt har möblerna kommit på plats (förutom sovrummet då). Nu är det bara(?) att kasta sig över flyttkartongerna och börja få allt på plats.

Bilder kommer när jag har hittat kortläsaren… någonstans i nån låda finns den, men var?

Flytt

Efter 10 år har jag nu lämnat A*k.

Det var tungt att lämna huset… där jag och PE hade varit så lyckliga. Önskar att man hade haft möjlighet att sätta det på hjul och ta med sig det. Kommer att sakna det. Kommer att sakna mitt kök, som jag själv ritade och planerade för sex år sen.

Kändes konstigt att lämna ifrån mig nyckeln med vetskapen om att … aldrig mer. Gjorde ont att tänka på orsaken till varför jag flyttar. Saknar honom varje dag. Vill inte ta in att han aldrig mer kommer hem. Har inte haft tid att tänka, vill inte tänka, skjuter hela tiden tankarna framför mig…..

Svårt att lämna vänner och bekanta också. Trots allt har jag ju bott 37 år inom kommunen, så alla mina vänner finns ju här. Tur ändå att det inte är allt för långt bort jag flyttar…..

Alla grejor är nu på plats i B*å. Efter flera veckors slit med att få allt i lådor så ska nu allt (nästan) upp igen. Just nu ser lägenheten mest ut som en förvaringsplats för flyttkartonger.

Eftersom vi landade ganska sent i B*å i går så blev det bara att vi bar upp sakerna ur släpen, sen for vi hem till sonen och intog ryggläge. Orkade inte mer.

Nej, nu är det dags att bege sig till lägenheten och börja slitet…. fast helst skulle man fått vara ute idag…. solen skiner och det känns som vår!