Underligt….

Har hur mycket saker som helst. Packar upp och packar upp. Verkar aldrig ta slut.

Ändå måste jag iväg och köpa mer saker??????? Verkar inte klokt!

(sånt som fattas… gardinsstänger, gardiner, m.m. småplock…)

Fredag…

Mulet….

Packar upp… några kartonger mindre…

sol….

regn…

middag hos sonen :-) (tack!)

fler kartonger med sig hem från sonen :-(

…. det tar aldrig slut…..

 

Första natten….

Så har man tillbringat första natten i lägenheten…. på soffan. Sovrummet är fyllt av kartonger så nån säng ryms inte där än, men soffan duger. Har ju sovit på den de senaste månaderna så jag klarar nog några nätter till.

I övrigt har möblerna kommit på plats (förutom sovrummet då). Nu är det bara(?) att kasta sig över flyttkartongerna och börja få allt på plats.

Bilder kommer när jag har hittat kortläsaren… någonstans i nån låda finns den, men var?

Flytt

Efter 10 år har jag nu lämnat A*k.

Det var tungt att lämna huset… där jag och PE hade varit så lyckliga. Önskar att man hade haft möjlighet att sätta det på hjul och ta med sig det. Kommer att sakna det. Kommer att sakna mitt kök, som jag själv ritade och planerade för sex år sen.

Kändes konstigt att lämna ifrån mig nyckeln med vetskapen om att … aldrig mer. Gjorde ont att tänka på orsaken till varför jag flyttar. Saknar honom varje dag. Vill inte ta in att han aldrig mer kommer hem. Har inte haft tid att tänka, vill inte tänka, skjuter hela tiden tankarna framför mig…..

Svårt att lämna vänner och bekanta också. Trots allt har jag ju bott 37 år inom kommunen, så alla mina vänner finns ju här. Tur ändå att det inte är allt för långt bort jag flyttar…..

Alla grejor är nu på plats i B*å. Efter flera veckors slit med att få allt i lådor så ska nu allt (nästan) upp igen. Just nu ser lägenheten mest ut som en förvaringsplats för flyttkartonger.

Eftersom vi landade ganska sent i B*å i går så blev det bara att vi bar upp sakerna ur släpen, sen for vi hem till sonen och intog ryggläge. Orkade inte mer.

Nej, nu är det dags att bege sig till lägenheten och börja slitet…. fast helst skulle man fått vara ute idag…. solen skiner och det känns som vår!

 

Sista natten

Ja, då var man inne på sista natten i A*k.  Har nu packat nästan allt. Bara några småsaker kvar i morgon innan sonen kommer med släpen. Lägenheten är färdig så nu får jag flytta in. Spännande att se hur den blev efter alla rum blivit tapetserade.

Blandade känslor att lämna A*k. Roligt och spännande att flytta till ett nytt ställe, men orsaken till flytten är tung. Av hela mitt hjärta önskar jag ju att allt kunde bli som förr…. men vet ju att det aldrig går vrida tiden tillbaka.

Men det nya blir nog bra. Det SKA bli bra.  Nåt annat tillåter jag mig inte tänka.

Ett stor tack och massor av varma kramar till min käraste, gulligaste underbara väninna Y-e som stått ut med mig den här tiden. Hon har funnits där hos mig när jag varit ledsen,  den som jag kunnat ringa åt när som helst, den som hjälpt mig med det ena och den andra, den som servat mig med mat och logi de senaste två dagarna (finns ingen säng kvar i huset).  TACK käraste Y-e!!!! Utan dig vet jag inte hur jag skulle ha överlevt när mitt liv rasade samman. Finns inga ord för hur mycket du betytt för mig.